Produktvalg Cut Kits

Cut Kit 6 til batterimotorsager og MS 151

PM3, sverdlengde 30 cm

Generell info

Til og med de beste kjedene blir etter en tid så sløve og slitt at de må byttes ut. Med sverd- og kjedepakkene fra STIHL får du en praktisk løsning som inneholder det du trenger for å opprettholde den gode skjæreeffekten til motorsagen din. STIHL Cut Kit 6 sverd- og kjedepakke kan benyttes på batterimotorsagene MSA 60, MSA 70, MSA 120, MSA 140 og MSA 160, samt bensinmotorsagen MS 151. Monteringsanvisning finner du via en QR-kode på forpakningen, og med enkle grep er motorsagen din oppdatert og klar for nye oppdrag, med optimal skjæreeffekt.

STIHL Cut Kit 6 til STIHL MSA 60, STIHL MSA 70, STIHL MSA 120, STIHL MSA 140, STIHL MSA 160 og STIHL MS 151 inneholder:

  • 1 x STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P, 1,1 mm (30 cm) sverd
  • 2 x STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1,1 mm kjeder

Det smale og lette STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P-sverdet er optimalt for effektivt og presist arbeid med for eksempel beskjæring av busker og trær eller kapping av fyringsved. STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3)-kjede har lav kasttendens og lave vibrasjoner, og har en smal konstruksjon. Sverdet og kjedet er optimalt tilpasset hverandre og motorsagen, slik at du får høy effekt under arbeidet. Regelmessig vedlikehold og bytte av skjæreutstyr gjør at motorsagen din opprettholder effekten over lengre tid.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør