Produktvalg Service Kits

Service Kit 36

Til blåsere og løvsugere

Generell info

Arbeidet ditt med din STIHL bensindrevne blåser eller løvsuger blir mye mer effektivt når de kan bruke full kraft. For å opprettholde optimal ytelse og høy pålitelighet til blåseren eller løvsugeren, må du regelmessig utføre grunnleggende vedlikehold på maskinen din. Med komponentene som er inkludert i Service Kit 36, er det enkelt å øke levetiden til maskinen din.

STIHL Service Kit 36 for BG 56, BG 86 (serienummer > 290821925), SH 56 og SH 86 (serienummer > 290657469) inneholder:

  • Luftfilter i fleece
  • Tennplugg
  • Drivstoffilter

STIHL fleecefilter holder godt også under skiftende forhold. Større smusspartikler er allerede fanget på overflaten, mens de finere partiklene setter seg fast inne i filteret. Motoren er effektivt beskyttet mot støv og skitt. Effekten opprettholdes, akkurat som et lavt drivstofforbruk og din blåser eller løvsuger er fortsatt like enkel å starte. Sjekk også drivstoffilteret, slik at ingen smusspartikler kommer inn i motoren via drivstoffet. Regelmessig utskifting av disse komponentene beskytter motoren og bidrar til økt levetid. Vi anbefaler også å skifte tennplugger for å opprettholde en ren forbrenning i motoren og slik at du kan jobbe videre med optimal motorkraft. Du trenger ikke ekstra verktøy for å utføre det grunnleggende vedlikeholdet. For å skifte luftfilter og tennplugger er den enkleste måten å bruke kombinasjonsnøkkelen som fulgte med da du kjøpte maskinen. For å få tilgang til luftfilteret er det en pappkrok integrert i servicesettets emballasje. Du kan også finne en QR-kode på emballasjen som leder til en enkel instruksjonsvideo.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør