Produktvalg Arbeids- og fritidsklær

Ryddesagbukse FS TriProtect

Robust arbeidsbukse som tilfredstiller høye krav

Generell info

Ryddesagbukse med tredobbelt funksjon: støt-, torne- og fuktighetsbeskyttende. Ytterstoff «vintage-look», stor pusteevne, lufteglidelåser bak på lårene, to hoftelommer med glidelås, sete- og tommestokklomme på høyre side, lomme på venstre lår med integrert mobiltelefonlomme. Størrelse XS – 3XL Artikkelnummer 0088 458 0102 – 0088 458 0108 Ytterstoff: 65 % resirkulert polyester, 35 % biobomull, For: 100 % resirkulert polyester.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

TriProtect FS

Standard utstyr

 • Ekstra støtbeskyttelse Zoom
  Ekstra støtbeskyttelse

  Patenterte, ekstra støtpute som kan skyves inn i lomme på innsiden av benet. Materialets unike egenskaper fordeler kraften over hele overflaten.

 • Justerbare ventilasjonsåpninger Zoom
  Justerbare ventilasjonsåpninger

  Justerbare ventilasjonsåpninger som enkelt kan åpnes eller stenges for effektiv regulering av kroppstemperaturen.

 • Knebeskyttelse Zoom
  Knebeskyttelse

  Integrert lomme på kneet for innlegg av knebeskyttere. Demper belastningen på kneet ved arbeider på bakken f.eks. ved hagearbeider og steinlegging.

 • Pustegenskaper Zoom
  Pustegenskaper

  Det pustende materialet i STIHL ryddebukse gjør at overskuddsvarme og svette på en bra og effektiv måte transporteres ut fra kroppen samtidig som friskluft tilføres utenifra, noe som gir en veldig behagelig temperaturutjevning.

 • Pustende regntøy Zoom
  Pustende regntøy

  Vanntett og samtidig pustende materiale.

 • Stretchområde Zoom
  Stretchområde

  Et fleksibelt materiale brukes på visse deler av plagget for å få maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

 • Støtdemping Zoom
  Støtdemping

  På STIHLs ryddebukser er benene beskyttet på framsiden med et spesielt materiale som demper mot rikosjerende gjenstander ved bruk av ryddesag.

 • Tornebeskyttelse Zoom
  Tornebeskyttelse

  Svært robust materiale som til og med er torneavvisende.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

TriProtect FS

Tilbehør

  • Seler til ryddesagbukse Zoom
   Seler til ryddesagbukse

   Elastiske bukseseler med borrelås hindrer trykkpunkt fra bærebeltet. Passer til alle størrelser. Farge oransje. Lengde 110 cm. Bredde 5 cm.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 15.12.2023