Produktvalg Hode- og ansiktsvern

Hjelmsett Skogshjelm G3000

Vendbar med UV-indikator

Generell info

Skogshjelm G3000 leveres komplett med hørselvern, nettingvisir og nakkebeskyttelse. Ekstra bra ventilasjon og vendbar hjelminnredning. En hjelm bør byttes ut regelmessig. UV-stråler, kjemikaler, slag og skader gjør at hjelmen over tid mister sin funksjon. Hjelmen bør derfor byttes ut 2-5 år etter produksjonsdato.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Hjelmsettt G3000

Standard utstyr

 • Gjennomlufting Zoom
  Gjennomlufting

  Bildet til høyre viser hvilke fordeler en hjelm med bra gjennomlufting har. Temperaturen synker med mellom 2 og 3 grader og luftfuktigheten synker med ca. 50%.

 • Hurtiginnstilling Zoom
  Hurtiginnstilling

  Hjelmen tilpasser sig hodet ditt individuelt og optimalt på en utrolig enkel måte. Svært nyttig hvis flere bruker samme hjelm, eller hvis du bare ønsker å finjustere den, for eksempel hvis det blåser opp.

 • Nettingvisir Zoom
  Nettingvisir

  Samtlige av våre hjelmer og et ryddesett er utstyrt med nettingvisir. Nettingvisiret har bra lysgjennomslipp kombinert med bra beskyttelse - takket være sin fleksibilitet en lang levetid. Husk at et visir ikke kan erstatte vernebriller.

 • Regnbeskyttelse Zoom
  Regnbeskyttelse

  Ved arbeide i regn er en regnbeskyttelse et meget praktisk tilbehør. Det hindrer at regndråper renner fra hjelmen og ned i nakken. Beskyttelsen ligger utenpå jakken og avleder effektivt alt vann.

 • UV-indikator Zoom
  UV-indikator

  UV-stråling påvirker hjelmen over tid og gjør at den sprekker, selv om det ikke er synlig for det menneskelige øyet. Med en UV-indikator kan du se når det er tid å skifte hjelm. Indikatoren er plassert på toppen av hjelmen og er i begynnelsen helt rød. Etter hvert som tiden går og hjelmen utsettes for stråling, blir fargen svakere og til slutt hvit. Da er det på høy tid å bytte ut hjelmen. en praktisk og enkel innretning som gir ekstra sikkerhet.

Ekstra tilbehør

 • FM-radio Zoom
  FM-radio

  Hør på musikk, nyheter eller ditt favorittprogram på radio mens du arbeider. En FM-radio sitter godt beskyttet inne i hørselvernlokket. Alle innstillinger sitter lett tilgjengelig på utsiden av lokket.

 • Vernebriller Zoom
  Vernebriller

  Ved alt arbeide med bl.a. motorsag anbefaler vi foruten hjelm, visir og hørselvern at du har et par vernebriller. Disse vernebrillene kan festes direkte på hjelmen. Passer i alle våre hjelmer som er produsert etter sommeren 2005. Vernebrillene er meget komfortable, er av høy kvalitet og gir god sikkerhet. Fåes med blanke og gultonede glass.

Noen av komponentene kan du lese mer om under Produkt teknikk .

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør