Produktvalg Vernejakker og skogsjakker

Varseljakke VENT 471

Ventilasjonsjakke med høy synlighet: Meget synlig, lett å ha på seg

Generell info

Lett, elastisk og meget pustende varseljakke for sommerlige temperaturer og høy fysisk aktivitet. Oransje varselfarge av funksjonsstoff Mag Cool i 100 % polyester. Fargen svart har lett torne- og slitasjebeskyttelse og er produsert i 90 % polyester. To brystlommer og strikk i midjen for god passform. Refleksstriper for god synlighet. Godkjent i henhold til EN 20471, signalverneklasse 2. Størrelse XS-3XL.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

VENT 471

Standard utstyr

 • Stor andel varselfarger Zoom
  Stor andel varselfarger

  Å se og bli sett er en viktig del av for å forebygge arbeidsulykker, spesielt under vekslede lysforhold i skogen. Store flater med signalfarger i henhold til EN 471 gjør at du blir mer synlig.

 • Pusteegenskaper Zoom
  Pusteegenskaper

  Materialet med pusteegenskaper i STIHLs verneklær transporterer effektivt bort overflødig kroppsfuktighet og varme. Samtidig tilføres frisk luft som gir en behaglig og bra temperatur under arbeidet.

 • Refleksbånd Zoom
  Refleksbånd

  Flere brede refleksbånd og den kraftige signalfargen bidrar til høy grad til arbeidssikkerhet, spesielt ved arbeide langs veier.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 08.11.2023