kr 8 250,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Isolasjonsverdi31 dB
H-verdi36 dB
M-verdi29 dB
L-verdi21 dB
Produktegenskapsvært høy lysgjennomgang

Funksjoner

Vellykket kombinasjon av beskyttelse og kommunikasjon

Med STIHL ADVANCE X-Vent ProCOM hjelmsett har du en hjelm for profesjonell bruk i skogbruk og trepleie>, men også i hagearbeid og landskapsarbeid, på byggeplasser og til privat bruk i skogen fordelene med STIHL ADVANCE X-Vent-hjelmen og STIHL ADVANCE ProCOM>-øreklokkene kombinert i ett sett. Du drar nytte av den behagelige bærekomforten samt en ansiktsbeskyttelse med en meget høyt lysinnslipp på 75-80 % for god sikt selv under ugunstige lysforhold. Du kan justere hjelmen til hodeformen din raskt, enkelt og med bare én hånd.
Det innovative STIHL ADVANCE ProCOM konferansesystemet lar deg kommunisere mens du arbeider, til og med i støyende omgivelser. Du kan opprette direkte forbindelser med opptil 16 headset innenfor en rekkevidde på opptil 600 m og kommunisere på konferansenivå. Ved hjelp av ProCOM-appen kan STIHL ADVANCE ProCOM-øreklokkene tilpasses individuelt til dine personlige behov. Om nødvendig kan omgivelsesstøy høres ved å trykke på en knapp. Som  valgfritt tilbehør har du STIHL ADVANCE hjelmsettet X-Vent ProCOM et regntrekk med innvendig feste, integrerbare briller, en visirforlengelse og en hakestropp. Følgende informasjon gjelder for ADVANCE X-Vent ProCOM hjelmsett: Hjelmskallmateriale: ABS

  • Svettebåndmateriale: funksjonelt materiale
  • Sikkerhetskrav: EN 352, EN 397, EN 1731
  • Hørselvern: SNR 31 (H: 36, M: 29, L: 21)

    Vær oppmerksom på sikkerhetsinstruksjonene står i bruksanvisningen.


  • Hjelmsett ADVANCE X-Vent ProCOM

    Service og tips