kr 7 350,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Isolasjonsverdi31 dB
H-verdi36 dB
M-verdi29 dB
L-verdi21 dB
Bluetooth-profilStandard 4.1, HSP, HFP, AVRCP, A2DP

Kommuniser komfortabelt og enkelt


STIHL ADVANCE ProCOM er hørselvern og innovativ kommunikasjonsløsning i ett, utviklet for å møte profesjonelle krav innen skogbruk og trepleie. Med denne teknologien kan inntil 15 personer kobles sammen i et nettverk innenfor en avstand på opptil 600 m, slik at de har direkte kontakt med hverandre. Hvert headset virker som en ekstra forsterker, slik at man i større team også oppnår en større rekkevidde. God talekvalitet legger til rette for klar og komfortabel kommunikasjon, noe som er særlig viktig under krevende arbeidsforhold. Filtrering demper aktivt maskingstøy. Slik får du ekstremt god lyddemping og støyredusjon.


Tydelige og ergonomiske knapper som gjør det enkelt å bruke STIHL ADVANCE ProCOM også med hansker på. De er enkle, både å bruke og koble til. Via Bluetooth-forbindelsen kan du bruke mange funksjoner på smarttelefonen uten at du trenger å ta telefonen ut av lomma. Det er også mulig å integrere klassiske radioenheter i kommunikasjonen via ADVANCE ProCOM ved hjelp av Bluetooth. FM-radio er integrert slik at du kan høre radio mens du jobber.


ADVANCE ProCOM

Service og tips