kr 395,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

AutoCut 27-2 (2-tråd): Lett og robust trimmerhode for effektivt arbeid

STIHL AutoCut 27-2 trimmerhode er perfekt både for å trimme hele gressarealer, og for å gjøre finpussen på områder der robotgressklipperen eller gressklipperen ikke kommer til. Spesielt ved bruk av STIHL batteritrimmere vil du oppleve at trimmerhodets lave vekt og gode balanse gir en behagelig arbeidsøkt. Det praktiske og halvautomatiske trimmerhodet med to tråder er enkelt å jobbe med og fylle på. Gjennom å slå det lett mot bakken under bruk mater du ut mer tråd. Trimmerhodet kann åpnes, fylles på og lukkes med hansker på.Som standard er STIHL AutoCut 27-2 utstyrt med runde og stillegående trimmertråder med 2,4 mm diameter. Med et stort utvalg trimmertråder er du utrustet for ulike typer arbeid. Til trimmerhodet kommer det som tilbehør også en spole med metallbeskyttelse, som er godt egnet for arbeid langs steinkanter eller asfalt. Sammenlignet med STIHL standardspoler har denne dobbelt så lang levetid.Følgende STIHL trimmere og ryddesager kan benyttes med trimmerhodet STIHL AutoCut 27-2 (artikkelnummer: 4002 820 2302): STIHL FS 55, FS 89, FS 131, FS 240 C-E, FR 131 T, FSA 130, FSA 135 / R, KM 131 R og KMA 135 R.


OBS! Trimmerhodet får kun benyttes sammen med et spesialvernedeksel eller STIHL universaldeksel for trimmerhoder og metallverktøy.

STIHL AutoCut 27-2 trimmerhode

Service og tips