kr 8 550,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Ny
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Snittbredde51 cm
Snitthøyde20 - 100 mm
Snitthøydejustering7-trinns (sentral)
Oppsamlervolum55 l
Motor2,4 - 4,2 km/h

RM 453 V bensindrevet plenklipper: Praktisk klipping av plener med skråninger takket være Vario-hjuldrift

STIHL RM 453 V bensindrevet gressklipper er egnet for privat bruk på store plener. Hvis du ønsker å justere hastigheten på gressklipperen etter dine egne klippevaner eller forholdene på plenen, er denne gressklipperen med Vario-hjuldrift det riktige valget. Dette gjør at du kan justere hastigheten kontinuerlig på styret. Plenvedlikeholdet gjøres raskt takket være den kraftige motoren. Takket være standardutstyret med flerkniv, integrert bioklippfunksjon og sideutkast, er denne gressklipperen egnet for både klipping og bioklipping. Du kan enten samle opp avklippet direkte eller fordele det over plenen via sideutkastet. 

Med en klippebredde på 51 cm, lettgående hjul og det robuste polymerhuset gir RM 453 V fra STIHL deg optimal støtte for raskt og effektivt vedlikehold av store plener. For å oppnå mest mulig presise klipperesultater kan den sentralt plasserte, 7-trinns klippehøydejusteringen enkelt stilles inn til ønsket klippehøyde mellom 20 mm og 100 mm. Gressoppsamleren på 55 liter gir støtte når den er i bruk, slik at du ikke trenger å rake opp avklippet etter klippingen. En indikator for fyllingsnivå holder deg informert om når det er riktig tidspunkt å tømme gressoppsamleren, noe som er spesielt enkelt takket være foldemekanismen. Det høydejusterbare komforthåndtaket sikrer komfortabel og ergonomisk klipping.

Service og tips