kr 5 150,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Ny
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Snittbredde41 cm
Snitthøyde20 - 100 mm
Snitthøydejustering7-level (central)
Oppsamlervolum52 l
Motor--

Funksjoner

Akku-Rasenmäher RMA 243: Effizientes Arbeiten auf kleineren Rasenflächen

STIHL RMA 243 batteridrevet gressklipper gir hobbygartnere høy ytelse og er svært stillegående for privat hagearbeid. Det betyr at den også kan brukes i støysensitive områder, for eksempel i boligstrøk. Med en klippebredde på 41 cm kan du effektivt klippe plener på mindre områder. Takket være flerkniven, bioklippkilen og sideutkastet som standard, er denne gressklipperen egnet for både klipping og bioklipping. Du kan enten samle opp avklippet direkte eller fordele det over plenen via sideutkastet.

Det sammenleggbare og høydejusterbare komfortstyret sørger for komfortabel og ergonomisk styring av gressklipperen, mens den sentrale klippehøydejusteringen gjør at du kan stille inn ønsket lengde på plenen i 7 trinn fra 20 mm til 100 mm. Den sammenleggbare gressoppsamleren på 52 liter har plass til en hvilken som helst mengde avklipp og er enkel å tømme.

I vår oversikt over STIHLs batteridrifts- og ladetider kan du se hvor mye plen du kan klippe med en lading av din STIHL RMA 243 batteridrevne gressklipper og hvor lang tid det tar å lade batteriet.
 

Service og tips