kr 8 350,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Ny
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Snittbredde46 cm
Snitthøyde20 - 100 mm
Snitthøydejustering7-level (central)
Oppsamlervolum52 l
Motor3,5 km/h

Funksjoner

RMA 248 T batteridrevet gressklipper i sett med AK 30 S-batteri og AL 101 standardlader: Praktisk arbeid på mindre plener takket være hjuldrift

STIHL RMA 248 T batteridrevet gressklipper gir hobbygartnere høy ytelse og er svært stillegående for privat hagearbeid. Det betyr at den også kan brukes i støysensitive områder, for eksempel i boligstrøk. Du vil sette særlig pris på 1-trinns hjuldrift på plener med skråninger. Hvis du vil begynne å klippe med en gang, men ennå ikke har et batteri fra STIHL AK-systemet, er det verdt å kjøpe STIHL RMA 248 T batteridrevet gressklipper som et sett med et STIHL AK 30 S batteri og STIHL AL 101 standardlader.

Med en klippebredde på 46 cm kan du effektivt klippe plener på mindre områder. Takket være standardutstyret med multikniv, bioklippkile og sideutkast er denne gressklipperen egnet til både klipping og bioklipping. Du kan enten samle opp avklippet direkte eller fordele det over plenen via sideutkastet.

Det sammenleggbare og høydejusterbare komfortstyret sørger for komfortabel og ergonomisk styring av gressklipperen. Med den sentrale klippehøydejusteringen kan du stille inn ønsket lengde på plenen i 7 trinn fra 20 mm til 100 mm. Den sammenleggbare gressoppsamleren på 52 liter har plass til en hvilken som helst mengde avklipp og er enkel å tømme.

I vår oversikt over STIHLs batteridrifts- og ladetider kan du se hvor stort plenareal du kan klippe med en batterilading av STIHL RMA 248 T batteridrevet gressklippersett med AK 30 S batteri og AL 101 standardlader, og hvor lang tid det tar å lade batteriet.

Service og tips