kr 8 050,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Ny
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Snittbredde46 cm
Snitthøyde20 - 100 mm
Snitthøydejustering7 trin (central)
Oppsamlervolum52 l
Motor2,0 - 4,5 km/h

Funksjoner

RMA 448 V batteridrevet gressklipper: enkel og effektiv klipping takket være Vario-hjuldrift

   
Den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 448 V med Vario-hjuldrift og en klippebredde på 46 cm gjør det enklere for hobbygartnere å klippe mellomstore plener og skråninger. Du kan stille inn arbeidshastigheten individuelt mellom 0 km/t og 4,6 km/t ved hjelp av spaken på håndtaket. Takket være standardutstyret med multikniv, integrert bioklippfunksjon og sideutkast er denne gressklipperen egnet til både klipping og bioklipp. Du kan enten samle opp avklippet direkte eller fordele det på plenen via sideutkastet. 

Det sammenleggbare og høydejusterbare komfortstyret sørger for komfortabel og ergonomisk styring av gressklipperen. Den sentrale klippehøydejusteringen gjør det mulig å stille inn ønsket plenlengde på ett av 7 nivåer mellom 20 mm og 100 mm. Den sammenleggbare oppsamlingsbeholderen på 52 liter rommer store mengder gress og er enkel å tømme.

I vår oversikt over STIHLs batterilevetid og ladetider kan du se hvor stort plenareal du kan dekke med én lading av den batteridrevne gressklipperen RMA 448 V, og hvor lang tid det tar å lade det valgte batteriet.
 

Service og tips