kr 10 050,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Ny
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Snittbredde51 cm
Snitthøyde20 - 100 mm
Snitthøydejustering7-level (central)
Oppsamlervolum55 l
Motor2,0 - 4,5 km/h

Funksjoner

RMA 453 PV batteridrevet gressklipper: Enkel og effektiv klipping takket være Vario-hjuldrift

STIHL RMA 453 PV batteridrevet gressklipper med Vario-hjuldrift og 51 cm klippebredde gjør det enklere for hobbygartnere å klippe mellomstore plener og skråninger. Du kan stille inn arbeidshastigheten individuelt mellom 0 km/t og 4,6 km/t ved hjelp av betjeningselementet på den digitale HMI-enheten. Takket være den sekvensielle utladingen sørger RMA 453 PV også for at den automatisk bytter til det andre batteriet fra STIHL AP-systemet så snart det første er tomt. Dette eliminerer behovet for manuelt batteribytte og gjør at du kan klippe større plener svært effektivt. 

Takket være standardutstyret med flerkniv, integrert bioklippfunksjon og sideutkast, er denne gressklipperen egnet for både klipping og bioklipping. Du kan enten samle opp avklippet direkte eller fordele det over plenen via sideutkastet. Det sammenleggbare og høydejusterbare komfortstyret sørger for komfortabel og ergonomisk styring av gressklipperen. Med den sentrale klippehøydejusteringen kan du stille inn ønsket lengde på plenen i 7 trinn fra 20 mm til 100 mm. Den sammenleggbare gressoppsamleren på 55 liter har plass til en hvilken som helst mengde avklipp og er enkel å tømme.

I vår oversikt over STIHLs batteridrifts- og ladetider kan du se hvor mye plen du kan klippe med en lading av din STIHL RMA 453 PV batteridrevne gressklipper og hvor lang tid det tar å lade batteriet.

Service og tips