kr 140,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Ny
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Servicesett 18 for MS 162 og MS 172 bensindrevne motorsager: Proaktivt og regelmessig vedlikehold øker levetiden

STIHL Service Kit 18 for bensindrevne motorsager kan brukes til å utføre enkelt vedlikeholdsarbeid på motorsagen din selv. Proaktive, regelmessige standardvedlikeholdstiltak som utskifting av luftfilter, drivstoffilter og tennplugg bidrar til å forlenge motorsagens levetid. På denne måten kan du beskytte maskinkomponenter og deler mot smuss og skader, og sikre at motorsagens motor alltid fungerer pålitelig og leverer optimal ytelse.

STIHL Service Kit 18 for modellene MS 162 og MS 172 inneholder følgende komponenter for standard vedlikehold:

  • Dukluftfilter
  • Tennplugg
  • Drivstoffilter

STIHL dukluftfilteret gir god filterkvalitet under ulike driftsforhold. Grove smusspartikler fanges opp på overflaten, mens fine smusspartikler fanges opp inne i filteret. Dette beskytter motorsagmotoren mot inntrengning av slipestøv på en pålitelig måte, noe som bidrar til å opprettholde ytelsen og holde drivstofforbruket lavt, og sikrer at du kan fortsette å starte maskinen uten problemer.

Det anbefales også å skifte tennpluggen regelmessig for å opprettholde ytelsen. Dette er grunnlaget for en ren forbrenning i motoren. Drivstoffilteret holder drivstoffet fritt for fremmedpartikler, slik at de ikke kommer inn i motoren. Dette beskytter motoren og sikrer lengre levetid. Drivstoffilteret må også skiftes ut regelmessig for at det skal fungere pålitelig.

Ved bytte av luftfilter og tennplugg er det best å bruke det praktiske kombinasjonsverktøyet som følger med STIHL motorsagen. I emballasjen til selve servicesettet er det integrert en pappkrok som du enkelt kan bruke til å ta ut og skifte drivstoffilteret. Du trenger ikke noe ekstra verktøy for jobben.

Service Kit 18

Service og tips