kr 195,90
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Service Kit 31 for bensinmaskiner - oppretthold optimal ytelse med regelmessig vedlikehold

Med Service Kit 31 for STIHL bensinjordbor, trimmere og ryddesager, stangsager og KombiMotorer kan du selv utføre enkelt vedlikeholdsarbeid på maskinen din. Regelmessig standardvedlikehold, som å bytte ut luft- og drivstoffilter og tennpluggen, øker levetiden til maskinen din. Og på grunn av dette kan du selv bidra til at maskinkomponenter og deler er beskyttet mot smuss og skader, slik at de alltid fungerer pålitelig og med optimal ytelse.


Servicesett 31 for BT 131, FR 131, FS 131, FS 311, HT 130, HT 131, HT 133 og KM 131 inneholder følgende deler for standard vedlikehold:  • Papirluftfilter

  • Tennplugg

  • Drivstoffilter


Den lange filterlevetiden til STIHL luftfilter muliggjør lange driftstider for maskinene dine. STIHL papirfiltre er sprutsikre takket være belagte overflater. Rent filter øker ytelsen til motoren, reduserer drivstofforbruket og gjør det lettere å starte enheten. Ved å skifte ut papirluftfilteret regelmessig, er motoren til maskinen din pålitelig beskyttet mot slipestøv. Ytelsen beholdes, forbruket er lavt og du kan fortsette å ganske enkelt starte maskinen som vanlig.

Du bør også sjekke drivstoffilteret slik at ingen fremmedpartikler kommer inn i motoren via drivstoffet. Regelmessig utskifting av disse komponentene beskytter motoren og støtter dens lange levetid. Det anbefales også å bytte tennplugg for ren forbrenning i motoren og dermed optimal ytelse av din maskin.

Du trenger ikke noe ekstra verktøy for standard vedlikeholdsarbeid. Du kan bruke kombinasjonsnøkkelen som fulgte med maskinen din for å skifte luftfilter og tennplugg. En pappkrok er integrert i emballasjen til Service Kit 31 for å frigjøre drivstoffilteret.

Service Kit 31

Service og tips