kr 195,90
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Lengre levetid med regelmessig vedlikehold

Med Service Kit 30 for STIHL bensindrevne trimmere kan du ta hånd om det grunnleggende vedlikeholdet av din trimmer. Med proaktivt og regelmessig vedlikehold, som for eksempel å skifte drivstoff- og luftfiltre og tennplugger, forlenger du maskinens levetid . Du hjelper med å beskytte forskjellige deler av maskinen mot smuss og skader , og trimmeren fungerer med optimal kraft og høy pålitelighet.


STIHL Service Kit 30 for FS 89 og FS 91 inneholder:  • Papirluftfilter

  • Tennplugg

  • Drivstoffilter


STIHL papirfilter opprettholder en høy og god effektivitet i lang tid og beskytter motoren effektivt . Det spesielle belegget på filteroverflaten beskytter også mot vannsprut. Et rent filter øker motoreffekten, holder lavt drivstofforbruk og trimmeren din er fortsatt like enkel å starte.


For å opprettholde høy effekt anbefaler vi også at du skifter tennplugger regelmessig . Det er viktig for en ren forbrenning i motoren. Drivstoffilteret holder skittpartikler borte fra drivstoffet, før de ellers kunne ha havnet i motoren, noe som øker maskinens levetid. Derfor er det også lurt å bytte drivstoffilter regelmessig.


For enkelt å skifte ut luftfilteret og tennpluggen, bruk den praktiske kombinøkkelen som fulgte med trimmeren din da du kjøpte den. Emballasjen inneholder en pappkrok integrert som du kan fiske opp drivstoffilteret med. Du trenger ikke noen ekstra verktøy. Du kan også finne en QR-kode på pakken som fører til en enkel instruksjonsvideo.

Service Kit 30

Service og tips