kr 136,60
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Lengre levetid med regelmessig vedlikehold

For å øke levetiden på STIHL bensinhekksaks HS 82 kan du bruke servicekit 34 til å gjøre grunnleggende vedlikehold på egen hånd. Regelmessig vedlikehold, for eksempel å skifte tennplugg, drivstoff- og luftfilter gjøres vanligvis raskt og hjelper til å øke motorens levetid . Hekksaksen din fungerer med optimal kraft og med høy pålitelighet.


STIHL servicesett 34 for hekksaks HS 82 inneholder  • Luftfilter

  • Tennplugg

  • Drivstoffilter


STIHL fliesfilter opprettholder en høy og god effektivitet selv under varierende forhold . Større smusspartikler blir allerede fanget på overflaten, mens de finere partiklene sitter fast inne i filteret. Motoren er effektivt beskyttet mot støv og smuss. Kraften opprettholdes, akkurat som et lavt drivstofforbruk  og hekksaksen din er fortsatt like enkel å starte.


For å opprettholde høy effekt anbefaler vi også at du skifter tennplugg regelmessig . Det er viktig for en ren forbrenning i motoren. Drivstoffilteret holder skittpartikler borte fra drivstoffet , før de ellers kunne ha havnet i motoren, noe som øker maskinens levetid. Derfor er det også lurt å bytte drivstoffilter regelmessig.


For enkelt å skifte ut luftfilter og tennplugg, bruk den praktiske kombinøkkelen som fulgte med hekksaksen da du kjøpte den. Servicekitets emballasje inneholder en pappkrok integrert som du kan bruke til å fiske opp drivstoffilteret. Du trenger ikke noen ekstra verktøy. Du kan også finne en QR-kode på pakken som fører til en enkel instruksjonsvideo.

Servicekit 34

Service og tips