kr 231,30
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Lengre levetid med regelmessig vedlikehold

Bruken av din STIHL bensindrevne blåser eller løvsuger vil være så mye mer effektiv hvis du kan dra full nytte av den. For å opprettholde optimal kraft og høy pålitelighet på blåseren eller løvsugeren , anbefaler vi at du utfører proaktivt og regelmessig grunnleggende vedlikehold på maskinen din. Med komponentene som er inkludert i serviceskit 37, er det enkelt å øke maskinens levetid.


STIHL servicekit 37 for BG 86 (serienummer> 290871694) og SH 86 (serienummer> 291051831)  inneholder:



  • HD2- Luftfilter

  • Tennplugg

  • Drivstoffilter


STIHL HD2-filtre er effektive under alle forhold og universelt anvendelige . De fine porene fanger de fineste smusspartiklene fra inntaksluften. Motoren er effektivt beskyttet mot støv og smuss. Effekten opprettholdes, akkurat som et lavt drivstofforbruk  og blåseren eller løvblåseren er fortsatt like enkelt å starte.


Kontroller også drivstoffilteret slik at ingen skittpartikler kommer inn i motoren via drivstoffet . Regelmessig utskifting av disse komponentene beskytter motoren og bidrar til økt levetid. Vi anbefaler også å skifte tennplugger for å opprettholde en ren forbrenning i motoren og slik at du kan fortsette å jobbe med optimal motoreffekt.


Du trenger ikke noen ekstra verktøy for å utføre det grunnleggende vedlikeholdet. Den enkleste måten å skifte luftfilter og tennplugg er å bruke kombinøkkelen som fulgte med da du kjøpte maskinen. For å få tilgang til luftfilteret er det en pappkrok integrert i emballasjen til servicesettet. Du kan også finne en QR-kode på emballasjen som fører til en enkel instruksjonsvideo.

Service Kit 37

Service og tips