kr 365,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Lengre levetid med regelmessig vedlikehold

Å arbeide med STIHL ryggbårne bensindrevne blåsere blir så mye mer effektive når man kan dra full nytte av maskinen. For å opprettholde optimal kraft og høy pålitelighet på blåseren , anbefaler vi at det utføres proaktivt og regelmessig grunnleggende vedlikehold av maskinen. Med komponentene som er inkludert i servicekit 39, er det enkelt å øke maskinens levetid.


STIHL serviceskit 39 for BR 500, BR 550, BR 600 og BR 700  inneholder:  • Papirluftfilter

  • Tennplugg

  • Drivstoffilter


STIHL papirfilter opprettholder en høy og god effektivitet i lang tid og beskytter motoren effektivt . Det spesielle belegget på filteroverflaten beskytter også mot vannsprut. Et rent filter øker motorkraften, opprettholder lavt drivstofforbruk og STIHL ryggblåseren er fortsatt like enkel å starte.

Kontroller også drivstoffilteret slik at ingen skittpartikler kommer inn i motoren via drivstoffet . Regelmessig utskifting av disse komponentene beskytter motoren og bidrar til økt levetid. Vi anbefaler også å skifte tennplugger for å opprettholde en ren forbrenning i motoren og slik at du kan fortsette å jobbe med optimal motoreffekt.


Du trenger ikke noen ekstra verktøy for å utføre det grunnleggende vedlikeholdet. Den enkleste måten å skifte luftfilter og tennplugg er å bruke kombinøkkelen som fulgte med da du kjøpte maskinen. For å få tilgang til luftfilteret er det en pappkrok integrert i emballasjen til servicesettet. Du kan også finne en QR-kode på emballasjen som fører til en enkel instruksjonsvideo.

Servicekit 39

Service og tips