kr 8 590,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Nominell spenning36 V
Vekt7,4 kg
Blåsekraft26 N 1)
Maks. lufthastighet86 m/s
Maks. lufthastighet192 mph

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Meget stille og med høy blåseeffekt

Når kommunen, landskapsarkitekter og gartnere skal rydde i lydfølsomme områder, er lydvolumet for miljøet på arbeidsredskapet en viktig faktor. Det er derfor vi har utstyrt vår STIHL BGA 300 ryggblåserenhet med det nye STIHL støyreduksjonssystemet dy Støyutslipp for beboere og forbipasserende er betydelig redusert. I tillegg får noen frekvenser et mer behagelig lydbilde av støyreduksjonen. Samtidig er renseeffekten svært høy takket være den maksimale lufthastigheten på 86 m/s. Du kan også raskt blåse bort tunge, våte løv og effektivt rense parker, enger, veier og gater.
For optimal energiutnyttelse strong> du kan enkelt stille inn blåsekraften i henhold til oppgaven på håndtaket til ett av fire forhåndsdefinerte trinn (trinn 1 – 3 og boost-modus) indikert med LED-lys. Det hurtigjusterbare blåserøret på batteriblåseren STIHL BGA 300 kan forkortes og forlenges med et enkelt håndgrep. BGA 300 fra STIHL med sin kompakte design legger til rette for effektivt arbeid, da du trenger liten plass ved flytting, f.eks. mellom parkerte biler.
Med det ergonomiske bæresystemet med komfortable skulderstropper og hoftebelte samt det kroppsnære tyngdepunktet til STIHL AR L batteripakken, fordeles vekten optimalt. For å jobbe med BGA 300 kreves minst ryggbatteriet STIHL AR 2000 L STIHL AR 3000 L. Vifteenheten er også forberedt for å fungere  med Smart Connector 2 A.
Alle batterimaskiner i STIHL AP-System er designet for profesjonell, daglig bruk og dårlig vær. Derfor er de utstyrt med en sprutbeskyttelse, hvis effektivitet testes i krevende interne tester. Sprutvannssikringen bygger bl.a på IPX4-standarden.
BGA 300 bakfra fra venstre

Service og tips