kr 2 265,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Nominell spenning36 V
Vekt2,3 kg
Blåsekraft15 N 1)
Maks. lufthastighet69 m/s
Maks. lufthastighet155 mph

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Batteriblåser BGA 60: Sterk og med komfortabel blåserørinnstilling

Batteriblåseren STIHL BGA 60 har en svært høy blåsekraft, som du enkelt styrer med den variabelt justerbare blåsekraften. Til tross for EC-motorens høye effekt, fungerer blåseren stille, slik at du ikke trenger å bruke hørselsvern. Du kan også arbeide nært hus og i støyfølsomme områder uten problemer.

For batteriblåseren STIHL BGA 60 kan du bruke alle batteriene som er inkludert i >STIHL AK-systemet. Vi anbefaler å bruke STIHL AK 30-batteriet. Blåseren er utstyrt med et blåserør som kan justeres i lengden og det runde munnstykket har en metallring ytterst. Med den kan du løsne skitt og løv som sitter fast i bakken og arbeidet ditt blir enda mer effektivt.

I vår oversikt over STIHL batteridriftstider og ladetider vil du se hvor lenge du kan jobbe med din STIHL BGA 60 og hvor lang tid det tar å lade STIHL AK 30-batteriet.

For rengjøring av gangveier og andre tørre overflater: Blåser BGA 60

For ambisiøse hageeiere, med også for vaktmestere og renhold er batteriblåseren BGA 60 fra STIHL et godt valg når du skal fjerne løv, gress, papir og annet skitt fra veier, parkeringsplasser eller andre tørre overflater..
BGA 60

Service og tips