kr 10 890,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Blåsekraft35 N 1)
Vekt10,9 kg
Maks. lufthastighet88 m/s
Maks. lufthastighet196 mph
Luftgjennomstrømning1550 m³/t

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Ekstremt effektsterk ryggbåren blåser

STIHL BR 700: Ekstremt effektsterk ryggblåser fra STIHL

Når det handler om at profesjonelt rengjøre store flater fra løv og gress er den ryggbårne løvblåseren STIHL BR 700 den perfekte anbefalingen for profesjonell rengjøring.

STIHL BR 700 imponerer med ekstremt høy blåsekraft, lav vekt og mange smarte tekniske detaljer, som ett verktøysløst lengdejusterbart blåserør, verktøysløst innstilling av grepet, et bæresystem med høy komfort og integrert hoftebelte. Den økonomiske STIHL 4-MIX motoren sørger for optimal kraft.
STIHL BR 700 imponerer dessuten med smarte tekniske detaljer som gir god komfort. Blåserørets lengde og grepsposisjonen kan justeres enkelt uten verktøy etter rengjøringsoppgave og kroppslengde. Også bæresystemet med hoftebelte og polstring i ryggen, i kombinasjon med STIHL antivibrasjonssystem skåner rygg og hender på deg som bruker.
Med sin høye blåsekraft er STIHL BR 700 det perfekte valget for rengjøringsarbeid på større flater, blant annet for profesjonelle brukere innen park og kommune.
BR 700

Service og tips