kr 3 090,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Arbeidstrykk110 bar
Maks. trykk150 bar 1)
Min. vanngjennomstrømning350 l/t
Maks. vanngjennomstrømning450 l/t
Maks. vanninnløpstemperatur40 °C

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Høytrykkksvasker RE 100:For hjem og hage


Høytrykksvaskeren STIHL RE 100 PLUS CONTROL er optimal til rengjøringsoppgaver rundt hjemmet og i hagen. CONTROL-funksjon med trykkregulering via knapp og LED-trykkvisning direkte på pistolen Den gør det enkelt å styre trykket på maks 150 bar etter oppgave.

Etter at radioenheten og høytrykksvaskeren er koblet sammen, kan du stille inn tre ulike trykknivåer direkte på pistolen. Du får informasjon om valgt trykknivå via LED-visningen. .

 


STIHL RE 100 PLUS CONTROL har også en 3-i-1-dyse med integrert rotordyse.  Du bytter raskt og enkelt mellom flatstråledyse, rotordyse og rengjøringsmiddelstråle ved å dreie
på dysen. Slik blir arbeidet mer fleksibelt, du må ikke lenger bytte dyse. Med rengjøringsmiddeldyse kan du bruke rengjøringsmiddel fra rengjøringsranken på høytrykksvaskeren..


Den integrerte slangetrommelen (PLUS) blir håndteringen og oppbevaringen av høytrykksvaskeren mye enklere.

RE 100 PLUS CONTROL

Service og tips