kr 17 490,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Innovativ 3,9 kW kappemaskin med injeksjon!

Kappemaskin med den innovative og eksklusive motorteknologien  STIHL Injection. Den elektronisk styrte innsprøytingen sørger for perfekt kjøreytelse. Maskinen har kun en startposisjon, og er dermed svært enkel å starte. Elektronisk vannstyring gir enkel dosering av vannmengde og i kombinasjon med STIHL antivibrasjonssystem, som gir spesielt lave vibrasjonsverdier, kan enheten føres med høy nøyaktighet under bruk. STIHL ElastoStart og dekompresjonsventilen gjør det merkbart lettere å starte maskinen. TS 500i kan brukes håndholdt eller med vogn FW 20. TS 500i har 350 mm kappeskiver og klarer en kuttedybe inntil 125 mm. Leveres med 1 stk fiberskive for stål og 1 stk diamantskive B10 for betong.
TS 500i

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Antivibrasjonssystem
STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM
Dekompresjonsventil
MANUELL DEKOMPRESJON
Ergonomisk håndtak
ERGONOMISK HÅNDTAK

Tekniske detaljer

Slagvolum72,2 cm³
Effekt3,9/5,3 kW/hk
Effekt5,2 bhp
Vekt10,2 kg
Lydtrykknivå98 dB(A) 1)

Service og tips