kr 2 265,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Sikkerhetstips

Tekniske detaljer

Nominell spenning36 V
Vekt2,9 kg 1)
Lydtrykknivå83 dB(A) 2)
Lydeffektnivå91 dB(A) 3)
Sagkjededeling1/4"P

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Allsidig batterimotorsag, lett å bruke

Batteridrevet motorsag som er lett og komfortabel å betjene. Batterimotorsagen er godt egnet til sporadisk stell av tomten, beskjæring av mindre grener og trær, kapping av fyringsved samt enkelt håndverksarbeid.
MSA 60 C-B er utstyrt med 30 cm sverd og ¼" -PM3-sagkjede for en høy skjæreeffekt og et rent skjærebilde, ergonomisk betjeningshåndtak med potensiometerfunksjon for trinnløs turtallregulering, STIHL hurtigstramming av kjedet for stramming av kjedet uten verktøy, og gjennomsiktig oljetank til rask oversikt over oljenivået. Oljenivået bør sjekkes mellom hvert batteribytte.


MSA 60 C-B inngår i AK-systemet, der batteri og lader kan brukes om hverandre i maskiner innen samme batterisystem. Batteridrift gjør motorsagen svært enkel å starte, og så stillegående at du ikke behøver hørselvern. Bruk alltid vernebukser ved bruk av motorsag.Vedlikehold av motorsag


Sørg for å rengjøre skjæreutstyret og motorsagen etter bruk, gjerne ved bruk av STIHL VarioClean. Sjekk kjedet, og fil det regelmessig slik at det opprettholder optimal skjæreeffekt. Er det sløvt og slitt kan du oppgradere med et Cut Kit, en sverd- og kjedepakke som inneholder ett sverd og to kjeder.

MSA 60 C-B batterimotorsag

Service og tips