kr 45 595,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Snittbredde110 cm
Snitthøyde35 - 90 mm
Girtypehydrostatisk
Tankinnhold9 l
MotortypeEVC 7000.0

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Imponerende kjøre- og arbeidskomfort

Traktorklipperen RT 4112 SZ, med sideutkast, er den kraftigste modellen i serien T4. Vri om nøkkelen og den kraftige 2-sylindrede motoren er i gang. Klippebredde på 110 cm og sideutkastet gir både raskere og enklere klipping da du ikke trenger en oppsamler som må tømmes. Den praktiske fremdriften med en pedal gjør at kjøreretningen kan byttes med håndspaken - for enkel manøvrering også ved liten svingstatus. Traktorklipperen vekker oppsikt med sitt sporty design. RT 4112 SZ er også utstyrt med robust frontstøtfanger, som også er egnet for påmontering av tilleggsutstyr. Tilleggsutstyr som f.eks tipptilhenger PICK UP APU 300 kan enkelt festes på det integrerte tilhengerfestet. Passer for flater opptil 8 000 m².
RT 4112 SZ

Service og tips