STIHL ¡MOW® robotgressklippere

Det er enkelt å vedlikeholde plenen med en STIHL iMOW® robotgressklipper, siden den håndterer klipperutinen automatisk og etter planen.

En STIHL iMOW® RMI 422 robotgressklipper på en gressplen foran et hus

STIHL RMI 422: ¡MOW® 4 for små til middels store plener

iMOW® 4 robotgressklippere vedlikeholder automatisk og pålitelig alle plener på opptil 1700 m². Ikke en gang hardt gress er noen match for den innovative knivteknologien til iMOW® 4 robotgressklipper, som har et robust, dobbeltslipt knivblad som klipper gresset med enestående presisjon.

En STIHL iMOW® RM 522 robotgressklipper ved siden av en benk ute på en gressplen

STIHL RMI 522 C: ¡MOW® 5 for middels store plener

iMOW® 5 er konstruert for middels store hager med opptil 2100 m² plen som skal vedlikeholdes. Med sine dobbeltslipte knivblader for bioklipping sørger iMOW® for at gresset ser flott ut – gressklipperen er så effektiv at du bare trenger en kort ukentlig klipping.

En STIHL iMOW® RMI 632 robotgressklipper i ladestasjon i en hage.

STIHL RMI 632: ¡MOW® 6 for større plener

RMI 632-modellene kan vedlikeholde store plener på opptil 5000 m². iMOW® 6 robotgressklippere har et svært kraftig integrert litiumionbatteri med innebygd smart ladestyring for å maksimere effektiviteten og batteriets levetid. Det kan lades raskt hvis det er kort tid igjen til en planlagt klipp, eller lades langsommere hvis det er lengre tid til gressklipperen skal på jobb. Derfor kan du stole på at STIHL iMOW® 6 alltid er klar til bruk.

Opplev ¡MOW® i aksjon

STIHL kan tilby riktig ¡MOW® for alle plener

STIHL iMOW® robotgressklippere klipper gresset automatisk, unngår hindringer på egen hånd, takler stigninger på opptil 45 % og lader seg selv ved behov. Raske, dynamiske klippeplaner og enkel, intuitiv betjening betyr at alle STIHL iMOW® robotgressklippere sikrer deg optimal komfort, slik at du får mer tid til andre prosjekter.

Hvorfor bør jeg kjøpe en STIHL ¡MOW®?

Hvis du er klar for problemfritt plenstell, kan du ta en titt på alle fordelene en STIHL iMOW® robotgressklipper har å tilby.

STIHL ¡MOW® for smart plenstell

STIHL iMOW® robotgressklippere er smarte maskiner som er enkle å bruke. C-modellene kan også betjenes med iMOW®-appen og et smarthjem-system.

En kvinne bruker et nettbrett i hagen og betjener en STIHL iMOW® 522 robotgressklipper

Betjene robotgressklipperen med STIHL ¡MOW®-appen

Du kan bruke den intuitive STIHL iMOW®-appen til å justere klippeplanen, få tilgang til statusoppdateringer og starte eller sette klippeprosessen på pause fra smarttelefonen din eller nettbrettet ditt.

Du kan laste ned STIHL iMOW®-appen fra App Store eller Google Play.

Du kan ha konstant oversikt over robotgressklipperens vedlikeholdsinformasjon, ytelsesdata og andre viktige funksjoner i sanntid.

Med STIHL iMOW®-appen kan du tilpasse klippetidene og opprette en dynamisk klippeplan, uansett hvor du befinner deg. Du kan legge til begrensninger for aktivitetstiden, justere for sesongmessig vekst og til og med integrere værmeldinger i aktivitetstiden. Du kan også motta varsler hvis iMOW®-klipperen setter seg fast eller så snart bladet må skiftes.

Appen har en GPS-tilkoblet tyverisikring som varsler deg hvis STIHL iMOW®-klipperen forlater hjemmet ditt. Du kan også få tilgang til informasjon om klippeytelsen til STIHL iMOW® robotgressklipper og dele dette på sosiale medier. STIHL iMOW®-appen er tilgjengelig for smarttelefoner med Android og iOS og dessuten som programvare for datamaskin. Og siden appen bruker STIHL iMOW®-skyen, kan du alltid stole på at du har oppdatert informasjon på enhetene dine.

En robotgressklipper fra STIHL iMOW®-serien på en gressplen i hagen

Ønsker du personlig rådgivning?

En STIHL-forhandler legger en avgrensingstråd.

Installasjon av autorisert ¡MOW®-forhandler

Ingen kjenner iMOW® robotgressklipper bedre enn den autoriserte STIHL-forhandleren din. Han eller hun utfører gjerne installasjonen for deg. Forhandleren kan også legge avgrensingstråden, montere dokkingstasjonen, opprette klippeplanen og programmere iMOW® for deg. Hvorfor ikke bestille personlig rådgivning, slik at du får eksperthjelp av en STIHL-forhandler og garantert profesjonell service helt fra starten av?

Installere en STIHL ¡MOW® på egen hånd

Hvis du bestemmer deg for å installere iMOW® på egen hånd, kan du bruke de trinnvise fremgangsmåten for installasjon av robotgressklipperen i denne artikkelen. Du trenger bare avgrensingstråden og festepluggene. iMOW® robotgressklippere egner seg også for plener som er mindre enn 100 m², og vi tilbyr AKM 100-modulen spesielt for mindre plener.

Tilbehør du trenger til installasjonen

Vanlige spørsmål om STIHL ¡MOW®

Flere spørsmål?

Da kan du gå til supportportalen, som svarer på enda flere spørsmål om iMOW® robotgressklippere.

Sammendrag: STIHL ¡MOW®

  • STIHL iMOW® robotgressklippere får hagen til å se best mulig ut og gir deg tid til å jobbe med andre hageprosjekter også
  • Med rask, automatisk klipping og enkel, intuitiv betjening tilbyr STIHL iMOW® robotgressklippere full komfort
  • STIHL iMOW® 4-modellene egner seg for plener på opptil 1700 kvadratmeter, iMOW® 5 er perfekt for områder på opptil 2100 kvadratmeter, og iMOW® 6-modellene kan håndtere områder på opptil 5000 kvadratmeter
  • C- og PC-modellene i STIHL iMOW®-serien kan også betjenes via app, talekommando eller som en integrert komponent i et smarthjem-system
  • STIHL iMOW® robotgressklippere kan nå også beskyttes med en spesiell tilleggsforsikring

Mer om smart produktteknologi