En kort presentasjon av nye produkter

I denne oversikten presenterer vi et utvalg av nye produkter fra STIHL.

Mer informasjon og alle spesifikasjonene finner du ved å klikke deg inn på produktet. Hvis du vil vite mer, kan du henvende deg til en STIHL fagforhandler. De hjelper deg gjerne videre.

MS 400 - Verdens første motorsag med magnesiumstempel

MS 400 - Verdens første motorsag med magnesiumstempel

STIHL MS 400 C-M er verdens første motorsag med magnesiumstempel. Det er en kraftig motorsag for profesjonell bruk, med høy ytelse, lav vekt og rask motorakselerasjon. STIHL har med det unike magnesiumstempelet utviklet spesielt for MS 400 C-M bidratt til å sette en ny standard i utvikling og produksjon.

BGA 57 - Kompakt og effektiv batteriblåser

BGA 57 - Kompakt og effektiv batteriblåser

BGA 57 - Batteridrevet blåser for å blåse bort løv, gressavklipp og annet løst smuss fra gårdsplassen, innkjørselen, verandaen og gressplenen. Eller hvorfor ikke blåse rent bagasjerommet i bilen? Blåseren er utstyrt med rundt lengdejusterbart blåserør og mykt Ergohåndtak med gassperre. Passer perfekt for mellomstore arealer. Inngår i STIHL AK-System der ett batteri passer alle maskiner.

RG-KM -ugresskniv - sikker og presis klipping

RG-KM -ugresskniv - sikker og presis klipping

Den nye ugresskniven RG-KM gjør det enkelt å fjerne ugress langs kanter og mur.

Ugresskniven arbeider som en hekksaks, med to motgående knivblader.

 

BGA 200 - Råsterk batteriblåser

BGA 200 - Råsterk batteriblåser

Behagelig stille, lett og meget kraftig batteridrevet blåser for proffbrukere. Passer spesielt til bruk i bykjerner og lydsensitive områder. Maskinens spesielle konstruksjon og blåserørets vinkel gjør den skånsom for både håndledd og armer, selv når man benytter boost-funksjonen. Håndledd og armer avlastes og du sparer på kreftene. Blåserørets lengde justeres med et knappetrykk og tilpasses enkelt etter de arbeidsoppgaver man skal utføre. Ved sammenhengende bruk over lengre tid anbefaler vi bruk av det spesialtilpassede bæresystemet Comfort  som kan kjøpes som ekstra tilbehør.

2134584 iMOW®

Her kan du finne alt du trenger å vite om våre robotgressklippere iMOW® og litt til.

Klikk her for å lese mer om iMOW®!

Så enkelt har det nok aldri vært å installere en robotgressklipper. Se filmen og avgjør selv!

Se iMOW® video her