En kort presentasjon av nye produkter

I denne oversikten presenterer vi et utvalg av nye produkter fra STIHL.

Mer informasjon og alle spesifikasjonene finner du ved å klikke deg inn på produktet. Hvis du vil vite mer, kan du henvende deg til en STIHL fagforhandler. De hjelper deg gjerne videre.

MSA 220 C-B batterimotorsag - Toppmodel med høy kjedehastighet som gjør en stor forskjell!

MSA 220 C-B batterimotorsag - Toppmodel med høy kjedehastighet som gjør en stor forskjell!

STIHL batterimotorsag med høy kjedehastighet som gir en meget høy skjæreeffekt. Sagen passer til kvisting, felling av små trær og trearbeider, både i støyfølsomme omgivelser og i skogen. Batterisagen er utstyrt med STIHL hurtigkjedestramming, siktlinje samt et effektiv 3/8" Picco Super kjede som gir lite tilbakeslag.

MS 151 C-E - Ekstremt lett 1,1 kW bensinsag!

MS 151 C-E - Ekstremt lett 1,1 kW bensinsag!

Ekstremt lett motorsag for deg som vil ha det lille ekstra til beskjæring, kapping av fyringsved og til enkle jobber rundt huset. Den lave vekten gjør det lett å arbeide med sagen og den manuelle bensinpumpen kombinert med EasyStart gjør det enkelt å starte maskinen. Høy skjæreeeffekt og nøyaktig snitt med det smale 1/4"-PM3 kjedet. Ny moderne 2-MIX motor med lavere utslipp. Oppfyller EU5 utslippskrav.

MS 194 C-E - Lett og komplett utstyrt motorsag!

MS 194 C-E - Lett og komplett utstyrt motorsag!

MS 194 C-E er en lett STIHL motorsag. Motorsagen er ideell for saging av fyringsved, byggearbeider og felling av mindre trær. Utstyrt med STIHL Easy2Start, primer og stoppknappfunksjon, som sammen gjør motorsagen enkel å starte. Sagen er utstyrt med integrert sverdmutter, 3/8"-PM3 kjede for høy skjæreeffekt og diagnoseport til service. 2-MIX motor gir lavt bensinforbruk og lave utslipp, slik at EU5-kravene oppfylles.

MS 201 C-M - Fjærlett bensinsag med M-Tronic

MS 201 C-M - Fjærlett bensinsag med M-Tronic

Den letteste proffmotorsagen fra STIHL som er perfekt til kvisting. Standard med M-Tronic, som alltid gir optimal motoreffekt. Enkel start med bare en startstilling, økonomisk 2-MIX motor og integrert mutter i koblingskåpen. Stor skjæreeffekt.

BR 800 C-E - Den kraftigste ryggbårne løvblåser!

BR 800 C-E - Den kraftigste ryggbårne løvblåser!

Vår kraftigste ryggblåser utstyrt med SmartStart som muliggjør sidestart direkte mens blåseren bæres på ryggen. Hurtigjustering av blåserøret, STIHL antivibrasjonssystem, ergonomisk utformede brede skulderstropper, hoftebelte, brystspenne, og tohåndsstyre er  detaljer som øker komforten ytterligere. BR 800 C-E er alltid startklar og arbeider meget drivstoffeffektivt. En tank varer i opptil 79 minuter.

 

MS 500i W — Verdens første motorsag med innsprøytingsteknologi!

MS 500i W - Verdens første motorsag med innsprøytingsteknologi!

STIHL er stolt av å presentere verdensnyheten MS 500i W, der i-en står for injection. I stedet for en forgasser eller tenningsmodul sprøytes drivstoffet direkte til veivhuset via en ventil. Drivstoffdoseringen beregnes av flere sensorer som kontrollerer blant annet trykk og temperatur. Teknologien gjør at motorsagen får en ekstremt kraftfull ytelse umiddelbart fra kaldstart, og sagkjedet akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 0,25 sekunder. Det gir en utrolig enkel startprosedyre.

Til tross for kraften har MS 500i en lett og ergonomisk utforming for enkel bruk, og for å styrke konseptet med systemvekten ytterligere er MS 500i utstyrt med ES lettvektssverd. Integrerte muttere på kjededekselet forenkler også bytte av kjedet. MS 500i er utviklet for å øke effektiviteten i profesjonelt skogbruk

2134584 iMOW®

Her kan du finne alt du trenger å vite om våre robotgressklippere iMOW® og litt til.

Klikk her for å lese mer om iMOW®!

Så enkelt har det nok aldri vært å installere en robotgressklipper. Se filmen og avgjør selv!

Se iMOW® video her