En kort presentasjon av nye produkter

I denne oversikten presenterer vi et utvalg av nye produkter fra STIHL.

Mer informasjon og alle spesifikasjonene finner du ved å klikke deg inn på produktet. Hvis du vil vite mer, kan du henvende deg til en STIHL fagforhandler. De hjelper deg gjerne videre.

BGA 57 - Kompakt og effektiv batteriblåser

BGA 57 - Kompakt og effektiv batteriblåser

BGA 57 - Batteridrevet blåser for å blåse bort løv, gressavklipp og annet løst smuss fra gårdsplassen, innkjørselen, verandaen og gressplenen. Eller hvorfor ikke blåse rent bagasjerommet i bilen? Blåseren er utstyrt med rundt lengdejusterbart blåserør og mykt Ergohåndtak med gassperre. Passer perfekt for mellomstore arealer. Inngår i STIHL AK-System der ett batteri passer alle maskiner.

RG-KM -ugresskniv - sikker og presis klipping

RG-KM -ugresskniv - sikker og presis klipping

Den nye ugresskniven RG-KM gjør det enkelt å fjerne ugress langs kanter og mur.

Ugresskniven arbeider som en hekksaks, med to motgående knivblader.

 

Light 04 - nytt lettere sverd med .325 PRO kjede

Light 04 - nytt lettere sverd med .325 PRO kjede

I 2020 ble det lansert et helt nytt konseptsverd og -kjede. Sverdet har blitt opptil 20 % lettere og sammen med den nye .325" PRO kjeden har den opptil 20 % høyere skjæreeffekt enn forgjengeren.

 

 

 

BGA 200 - Råsterk batteriblåser

BGA 200 - Råsterk batteriblåser

Behagelig stille, lett og meget kraftig batteridrevet blåser for proffbrukere. Passer spesielt til bruk i bykjerner og lydsensitive områder. Maskinens spesielle konstruksjon og blåserørets vinkel gjør den skånsom for både håndledd og armer, selv når man benytter boost-funksjonen. Håndledd og armer avlastes og du sparer på kreftene. Blåserørets lengde justeres med et knappetrykk og tilpasses enkelt etter de arbeidsoppgaver man skal utføre. Ved sammenhengende bruk over lengre tid anbefaler vi bruk av det spesialtilpassede bæresystemet Comfort  som kan kjøpes som ekstra tilbehør.

HSA 26 - Batteridrevet busksaks

HSA 26 - Batteridrevet busksaks

Lett og kompakt batteridrevet hekk- og gresstrimmer for klipping og pleie av mindre eviggrønne hekker og prydbusker med små blader. Utstyrt med både gresskniv og hekkniv. Gresskniven gjør maskinen godt egnet til klipping av plenkanter, mens hekkniven har optimert STIHL knivgeometri for optimalt kuttresultat. Bytte av kniver gjøres enkelt uten bruk av verktøy. 

BGA 86  - Kraftfull batteriblåser

BGA 86 - Kraftfull batteriblåser

BGA 86 er en kraftfull og komfortabel batteriblåser for fritids- og yrkesbrukere med høye krav. Den er perfekt for å fjerne løv, gress eller søppel på leke- eller parkeringsplasser. Med 40 % mer blåsekraft og en lavere vekt enn sin forgjenger BGA 85, er denne maskinen et godt valg. 

GTA 26 — Et allsidig verktøy du ikke kommer til å ville slippe!

GTA 26 - Et allsidig verktøy du ikke kommer til å ville slippe!

GTA 26 er et lett, smidig og allsidig hageredskap for å beskjære trær og busker, samt kappe byggematerialer i tre. Skal du bygge trehytte, postkassestativ eller beskjære frukttrærne i løpet av våren, er GTA 26 en batteridrevet maskin som letter jobben. Det lave støynivået og de mange bruksområdene gjør verktøyet til til din venn som gjør at arbeidet blir en lek.  

RMA 765 V – kraftig og stillegående gressklipper til store grøntområder

RMA 765 V – kraftig og stillegående gressklipper til store grøntområder

Med den nye effektsterke og batteridrevne proffgressklipperen RMA 765 V er det enkelt å klippe selv store gressplener. Den henvender seg til profesjonelle brukere som stiller høye krav til holdbarhet, levetid og kvalitet. Perfekt partner for gartnere, kommuner og grunneiere med store eiendommer.

MSA 220 C-B batterimotorsag - Toppmodel med høy kjedehastighet som gjør en stor forskjell!

MSA 220 C-B batterimotorsag - Toppmodel med høy kjedehastighet som gjør en stor forskjell!

STIHL batterimotorsag med høy kjedehastighet som gir en meget høy skjæreeffekt. Sagen passer til kvisting, felling av små trær og trearbeider, både i støyfølsomme omgivelser og i skogen. Batterisagen er utstyrt med STIHL hurtigkjedestramming, siktlinje samt et effektiv 3/8" Picco Super kjede som gir lite tilbakeslag.

MS 151 C-E - Ekstremt lett 1,1 kW bensinsag!

MS 151 C-E - Ekstremt lett 1,1 kW bensinsag!

Ekstremt lett motorsag for deg som vil ha det lille ekstra til beskjæring, kapping av fyringsved og til enkle jobber rundt huset. Den lave vekten gjør det lett å arbeide med sagen og den manuelle bensinpumpen kombinert med EasyStart gjør det enkelt å starte maskinen. Høy skjæreeeffekt og nøyaktig snitt med det smale 1/4"-PM3 kjedet. Ny moderne 2-MIX motor med lavere utslipp. Oppfyller EU5 utslippskrav.

MS 194 C-E - Lett og komplett utstyrt motorsag!

MS 194 C-E - Lett og komplett utstyrt motorsag!

MS 194 C-E er en lett STIHL motorsag. Motorsagen er ideell for saging av fyringsved, byggearbeider og felling av mindre trær. Utstyrt med STIHL Easy2Start, primer og stoppknappfunksjon, som sammen gjør motorsagen enkel å starte. Sagen er utstyrt med integrert sverdmutter, 3/8"-PM3 kjede for høy skjæreeffekt og diagnoseport til service. 2-MIX motor gir lavt bensinforbruk og lave utslipp, slik at EU5-kravene oppfylles.

MS 201 C-M - Fjærlett bensinsag med M-Tronic

MS 201 C-M - Fjærlett bensinsag med M-Tronic

Den letteste proffmotorsagen fra STIHL som er perfekt til kvisting. Standard med M-Tronic, som alltid gir optimal motoreffekt. Enkel start med bare en startstilling, økonomisk 2-MIX motor og integrert mutter i koblingskåpen. Stor skjæreeffekt.

BR 800 C-E - Den kraftigste ryggbårne løvblåser!

BR 800 C-E - Den kraftigste ryggbårne løvblåser!

Vår kraftigste ryggblåser utstyrt med SmartStart som muliggjør sidestart direkte mens blåseren bæres på ryggen. Hurtigjustering av blåserøret, STIHL antivibrasjonssystem, ergonomisk utformede brede skulderstropper, hoftebelte, brystspenne, og tohåndsstyre er  detaljer som øker komforten ytterligere. BR 800 C-E er alltid startklar og arbeider meget drivstoffeffektivt. En tank varer i opptil 79 minuter.

 

2134584 iMOW®

Her kan du finne alt du trenger å vite om våre robotgressklippere iMOW® og litt til.

Klikk her for å lese mer om iMOW®!

Så enkelt har det nok aldri vært å installere en robotgressklipper. Se filmen og avgjør selv!

Se iMOW® video her