Nyheter om STIHL

Her legger vi ut nyheter relatert til STIHL, produkter som har blitt kåret til best i test og andre relevante aktiviteter og nyheter du kan ha interesse av. For en fullstendig oversikt kan du også ta en titt i vårt presserom, der alle våre pressemeldinger publiseres. 

 

Våre maskiner testes og kontrolleres grundig før de slippes på markedet, slik at du som forbruker skal være trygg på at du får kompromissløs kvalitet når du velger STIHL. Maskinene våre er også ofte med i uavhengige produkttester mot konkurrenter, der vi gjennomgående får skryt for kvalitet. De gangene vi troner øverst i testene, er vi selvfølgelig stolte av å kunne fortelle om det!

 

Vil du vite mer? Ta kontakt med nærmeste STIHL forhandler, eller bruk Kontakt oss øverst på siden for å kontakte STIHL importøren i Norge direkte.

imow422pc_smartson_490x170

35 testpiloter anbefaler iMOW® etter prøvekjøring

35 testpiloter rundt om i Norden har evaluert robotgressklipperen STIHL iMOW® RMI 422 PC i litt over en måned. Alle testpiloter er imponert over ytelsen til robotgressklipperen og 100 % velger å anbefale produktet. Den er lett å installere, har solid kvalitet og klipper både effektivt og stille. Verdsatt både av testpiloter og naboer! iMOW® klarer også litt mer krevende terreng og sluttresultatet er veldig pent. Appen er brukervennlig, men oppleves som langsom av noen av testpilotene. Eksempel på andre forbedringspunkter er ønsker om mer diskre farge og noen kunne tenke seg at den kan klippe enda nærmer hindre og kanter. Nedenfor kan du lese noen av sitatene fra evalueringen av STIHL iMOW® RMI 422 PC, utført sommeren 2019.

— Det går fort å installere klipperen. Den er rolig når den klipper. Kan fint sitte å snakke dersom klipperen holder på uten å bli forstyrret. Plenen blir finere når den blir klippet hver dag.
— Virker som en solid robotgressklipper, samtidig som den er enkel å bruke. Vi har etter min mening en utfordrende hage og synes den håndtere oppgaven på en god måte. Veldig fornøyd!