35 testpiloter anbefaler iMOW® etter prøvekjøring

35 testpiloter rundt om i Norden har evaluert robotgressklipperen STIHL iMOW® RMI 422 PC i litt over en måned. Alle testpiloter er imponert over ytelsen til robotgressklipperen og 100 % velger å anbefale produktet. Den er lett å installere, har solid kvalitet og klipper både effektivt og stille. Verdsatt både av testpiloter og naboer! iMOW® klarer også litt mer krevende terreng og sluttresultatet er veldig pent. Appen er brukervennlig, men oppleves som langsom av noen av testpilotene. Eksempel på andre forbedringspunkter er ønsker om mer diskre farge og noen kunne tenke seg at den kan klippe enda nærmer hindre og kanter. Nedenfor kan du lese noen av sitatene fra evalueringen av STIHL iMOW® RMI 422 PC, utført sommeren 2019.

— Det går fort å installere klipperen. Den er rolig når den klipper. Kan fint sitte å snakke dersom klipperen holder på uten å bli forstyrret. Plenen blir finere når den blir klippet hver dag.
— Virker som en solid robotgressklipper, samtidig som den er enkel å bruke. Vi har etter min mening en utfordrende hage og synes den håndtere oppgaven på en god måte. Veldig fornøyd!