Produktvalg KombiMaskin

KM 94 R-CE

Lett KombiMotor med STIHL ECOSPEED

Generell info

Lett KombiMotor med rundhåndtak, beregnet for både privat og profesjonelt bruk. Enkel å starte med STIHL Easy2Start. Utstyrt med STIHL ECOSPEED som gjør at du trinnløst kan stille inn maksturtallet direkte på håndtaket og en økonomisk 2-MIX motor. Avhengig av arbeidssituasjon kan maskinen får en roligere gange og du sparer drivstoff. KombiMotoren er med sin delelige konstruksjon meget fleksibel å oppbevare og transportere. Alle STIHL KombiVerktøy kan benyttes.

Fleksibiliteten som trengs
Velg det rette verktøyet for ditt behov.
til KM-forsatser

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

KM 94 R-CE

Tekniske data

Tekniske data Verdi
CO2 verdi g/kWh 794
Effekt kW/hk 0,9/1,2
Effekt Um 1,2
Lengde til koblingsmuffe cm 90
Vekt kg 4
Sylindervolum cm³ 24,1

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

KM 94 R-CE

Standard utstyr

 • DELBART SKAFT Zoom
  DELBART SKAFT

  FOR ENKEL TRANSPORT OG PLASSBESPARENDE LAGRING. Takket være det delbare skaftet kan du raskt demontere enheten for enklere transport og plassbesparende lagring. Du trenger ikke verktøy for å dele skaftet.

 • STIHL ERGOSTART Zoom
  STIHL ERGOSTART

  ENKEL START. Takket være STIHL ErgoStart sparer du krefter ved start av dine maskiner. Et rolig og jevnt trekk i startsnoren er nok. Den nødvendige hastigheten på startsnoren er betydelig redusert, og motoren starter raskt og pålitelig også med et langsomt drag. En ekstra fjær mellom veivakselen og startsnorhjulet gjør dette lettere.

 • HURTIGKOBLING MED TOMMESKRUE Zoom
  HURTIGKOBLING MED TOMMESKRUE

  RASK MONTERING AV KOMBINASJONSVERKTØY. Hurtigkoblingen gjør at du raskt og enkelt kan koble til og fra de ulike kombiverktøyene på maskinen.

 • MANUELL DRIVSTOFFPUMPE Zoom
  MANUELL DRIVSTOFFPUMPE

  GIR FÆRRE STARTSLAG. Den manuelle drivstoffpumpen reduserer antall startslag og fremskynder dermed startprosessen. Dette er spesielt nyttig etter lengre driftspauser. Betjen pumpen flere ganger før oppstart. På denne måten sikrer du at det er nok bensin i forgasseren ved oppstart.

 • ALLROUND-HÅNDTAK MED SKRITTBEGRENSER Zoom
  ALLROUND-HÅNDTAK MED SKRITTBEGRENSER

  FOR SIKKERT ARBEID PÅ TRANGE STEDER. Selv på trange steder sørger det runde håndtaket for god manøvrerbarhet av ditt utstyr. Skrittbegrenseren sikrer deg: Føtter og ben kan ikke komme for nær kniver eller trådhoder under arbeidet.

 • STIHL ECOSPEED Zoom
  STIHL ECOSPEED

  TILPASNING AV MOTORYTELSEN. Ved hjelp av STIHL ECOSPEED regulerer du motorturtallet etter behov og tilpasser ytelsen på maskinen til den aktuelle arbeidsoppgaven. Det kan føre til lavere drivstofforbruk og mindre støy. I tillegg kan denne funksjonen redusere tendensen til at klippegods og steiner slynges ut under klipping.

 • STOPPKNAPP Zoom
  STOPPKNAPP

  RASK GJENOPPTAKELSE AV ARBEID. Med stoppknappen kan du for eksempel slå av apparatet raskt og enkelt for en kort pause. Siden knappen spretter tilbake til sin opprinnelige posisjon etter at den er trukket, er motoren klar til start igjen med en gang. Dette gir økt komfort etter pauser i arbeidet og øker din arbeidseffektivitet.

 • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
  STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

  FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

 • ELEKTRONISK TENNINGSANLEGG Zoom
  ELEKTRONISK TENNINGSANLEGG

  PÅLITELIG START. Det elektroniske tenningssystemet sørger for pålitelig start og feilfri motorgang. Den høye tenningsspenningen til det fullstendig innkapslede tenningssystemet sørger for en stabil tenngnist og lang gnistbrennetid. Dette forbedrer også drivstofforbrenningen og reduserer eksosutslippene.

 • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
  STIHL 2-MIX-MOTOR

  SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

KM-forsatser

KM 94 R-CE

Tilbehør

  • HL-KM 145° - hekksaks Zoom
   HL-KM 145° - hekksaks

   Kombiverktøy stanghekksaks for krevende klipping av høye hekker og arbeide nær bakken. Knivbjelken kan justeres trinnvist i 145 ° og felles helt sammen. Meget praktisk både for lagring og transport. Passer alle KombiMaskiner med rundhåndtak (R).

  Inneholder

  • BF-KM - kultivator Zoom
   BF-KM - kultivator

   En praktisk jordfresertilsats som hjelper deg med gjennomlufting og kultivering av jorden. Passer til alle våre KombiMaskiner samt til den ryggbårne trimmeren FR 130/131. Arbeidsbredde 22 cm, totallengde 100 cm, vekt 4,1 kg.

  Inneholder

  • KB-KM - børstetrommel Zoom
   KB-KM - børstetrommel

   KombiVerktøy med børstetrommel til STIHL KombiSystem. Den sterke børsten får med seg skitt selv nede i hellesteiner og fordypninger. Et utrolig effektivt verktøy som gjør jobben til en fornøyelse. Leveres med et praktisk spruteskjold. Passer til alle KombiMaskiner med rundhåndtak.

  Inneholder

  • BG-KM - blåseaggregat Zoom
   BG-KM - blåseaggregat

   Med lav vekt og meget høy blåseeffekt rengjør blåseaggregatet raskt og effektivt ganger, oppkjørsler, inngangspartier, gressplener m.m. for løv, gressavklipp, grus, puddersnø etc. Passer til alle KombiMaskiner med rundhåndtak samt vår ryggbårne trimmer FR 130 T.

  Inneholder

  • FCB-KM - kantskjærer Zoom
   FCB-KM - kantskjærer

   KombiVerktøy kantskjærer med bøyd riggrør. Egner seg til eksakt skjæring av plenkanter ved veier og oppkjørsler. Vekt: 2,3 kg. Totallengde: 92 cm. Anbefales til KombiMaskiner med rundhåndtak og den ryggbårne trimmeren FR 130 T.

  Inneholder

  • KW-KM - feietrommel Zoom
   KW-KM - feietrommel

   Kombiverktøyet feietrommel gjør det mulig med motorisert feiing av skitt, avfall, løv, snø og mye annet. Leveres med et praktisk spruteskjold. Passer til alle KombiMaskiner med rundhåndtak.

  Inneholder

  • FH-KM - krattskjærer, justerbar 145° Zoom
   FH-KM - krattskjærer, justerbar 145°

   For trimming langs bakken, klipping på trange steder og trafikknære områder. Fleksibel og justerbar knivbjelke og plassbesparende transportstilling. Vekt 1,5 kg. Passer alle våre KombiMaskiner. Ta av riggrøret og tilsatsen så passer den også til FS 90, FS 91, FS 130 og FS 131.

  Inneholder

  • FS-KM - trimmer Zoom
   FS-KM - trimmer

   Ideelt verktøy for trimming av mindre gressflater og langs rabatter. Trimmerhode med 2 tråder. Passer til alle STIHL KombiMaskiner og til den ryggbårne trimmeren FR 130 T.

  Inneholder

  • FSB-KM - trimmer Zoom
   FSB-KM - trimmer

   Trimmer med bøyd riggrør til STIHL KombiSystem. Ideell for finpussing på trange steder, langs rabatter, oppkjørsler, gangveier osv.

  Inneholder

  • FSB-KM - trimmer Zoom
   FSB-KM - trimmer

   Trimmer med bøyd riggrør til STIHL KombiSystem. Ideell for finpussing på trange steder, langs rabatter, oppkjørsler, gangveier osv.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

KM 94 R-CE

Tilbehør

  • Oppbevaringsbag til KombiSystem Zoom
   Oppbevaringsbag til KombiSystem

   Ideell til bag transport og til oppbevaring av KombiMaskiner med rundhåndtak sammen med det vanligste kombiverktøyet FS-KM. Materiale: slitesterk nylon.

  Inneholder

  • Forlenger til HL-KM og HT KM Zoom
   Forlenger til HL-KM og HT KM

   Praktisk forlenger som tar deg mot nye høyder. Rekkevidde: 1 m. Passer til KombiVerktøy grensag HT-KM og hekksaks HL-KM. Finnes også i karbon, som reduserer vekten betydelig.

  Inneholder

  • Føringsvern til hekksakser Zoom
   Føringsvern til hekksakser

   Beskytter spissen av knivsverdet mot skader ved arbeider nær støttemurer og bakken. Passer HS, HSA, HL og HLE.

  Inneholder

  • Vinkeldrev til HL/HLA/HLE/HT/HTA/HL-KM/HT-KM Zoom
   Vinkeldrev til HL/HLA/HLE/HT/HTA/HL-KM/HT-KM

   Vinkeldrev som passer til langskaftede hekksakser, grensager og KombiVerktøy HL-KM og HT-KM.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 19.10.2021