Produktvalg Batteridrevne hekksakser

HSA 50

Batterihekksaks for mellomstore hekker

Generell info

Batterihekksaksen HSA 50 er en multikunstner for hekken din. Det er bare å sette i gang med arbeidet med å trimme hekker og busker, selv i lydsensitive områder.
Loophåndtak med integrert kontroll gjør arbeidet med den batteridrevne hekksaksen STIHL HSA 50 meget komfortabelt både med høyre og venstre hånd. Med den laserkuttede, diamantslipte og herdede kniven klipper og trimmer du mellomstore hekker og busker både raskt og effektivt. Takket være den dropeformede knivgeometrien med 30 mm. tannavstandholdes grenene igjen av kniven ogklipper så rene, fine snitt med høy klippeeffekt.
Ved arbeid for eksempel langs bakken beskyttes kniven av den påskrudde knivbeskyttelsen.
Batterihekksaksen HSA 50 har en 50 cm. lang kniv.
I vår oversikt over STIHL batteri- og ladetider ser du hvor lenge du kan jobbe med hekksaksen og hvor lang tid det tar å lade batterier.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

Batterihekksaks HSA 50

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Total lengde cm 101
Standard skjærelengde cm 50
Nominell spenning V 36
Vekt kg 2,9
Lydtrykknivå dB(A) 1) 78
Lydeffektnivå dB(A) 1) 89
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 2) 2
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 2) 1,6
Tannavstand mm 30
Batteridriftstid med AK 10 min 3) Opptil 50
Batteridriftstid med AK 20 min 3) Opptil 100
Batteridriftstid med AK 30 min 4) opptil 130

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
3) Brukstidene er omtrentlige og kan variere, avhengig av bruksområde.
4) Brukstiden kan variere avhengig av bruksområdet

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Batterihekksaks HSA 50

Standard utstyr

 • Optimalisert slipevinkel Zoom
  Optimalisert slipevinkel

  Den optimaliserte slipevinkelen på 34° gir en høy klippeeffekt og mer aggressiv klippeteknikk.

 • OPPHENGSØYE Zoom
  OPPHENGSØYE

  FOR EN SIKKER OPPBEVARING. Enheten har et integrert opphengsøye. Dette gjør at du kan oppbevare enheten på en sikker og plassbesparende måte.

 • SKJÆRESYSTEM Zoom
  SKJÆRESYSTEM

  UNIVERSAL SKJÆRESYSTEM FOR HEKKSAKS. Skjæresystemet gir deg mulighet til å trimme og beskjære med bare en hekksaks. Knivene som er slipt på den ene siden og skjærer på begge sider, gir et svært rent snittbilde i trimmesnittet, mens den optimale slipevinkelen sikrer høy skjæreeffekt. På grunn av den store tannavstanden kan du også foreta effektivt beskjæringer på din hekk.

 • FØRINGSBESKYTTELSE Zoom
  FØRINGSBESKYTTELSE

  FORHINDRER SKADER. Føringsbeskyttelsen forhindrer skader på knivene. I tillegg gjør føringsbeskytteren det enklere å kappe i nærheten av bakken eller langs murer.

 • KNIVBESKYTTELSE Zoom
  KNIVBESKYTTELSE

  FOR SIKKER TRANSPORT OG BESKYTTET LAGRING. Transporter og oppbevar hekk- og busksaksen eller hekksaksen trygt med den spesialtilpassede knivbeskyttelsen.

 • Tohåndsdrift Zoom
  Tohåndsdrift

  Gjennom samtidig å aktivere betjeningsdelen på bøylehåndtaket og det bakre håndtaket startes maskinen raskt og enkelt. På den bakre betjeningsdelen justeres knivhastigheten trinnløst – for fine og rene snitt. Tohåndsdriften fungerer like bra for høyre- som for venstrehendte.

 • Funksjonelt design Zoom
  Funksjonelt design

  Motordekslet med sin slette overflate med runde former, gjør at den ikke hekter seg fast i grener under arbeidet. Den glatte flaten samler ikke på skitt og er enkel å rengjøre.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 30.11.2022